0370 - 19 547 info@alith.se

Vibrationsmatare i Värnamo

Alith är din tillverkare av vibrationsmatare i Värnamo. Vi levererar matarmaskiner i form av vibrationsmatare, linjärmatare, cirkulärmatare och specialmaskiner. Alith bygger maskiner och lösningar till ditt företag som effektiviserar er produktion. Med rätt lösningar sparar ditt företag värdefull tid.

Vår tillverkning

Alith tillverkar olika former av matare, specialmaskiner och framtagningsenheter för robothantering. Våra kunder finns i livsmedels-, läkemedels- och industribranschen. Vi utformar vibrationsmatare i Värnamo i olika material samt storlekar utifrån kundens önskemål. Är ditt företag i Värnamo i behov av en vibrationsmatare? Då har du hittat helt rätt.

Våra matarmaskiner

Alith levererar svensktillverkade vibrationsmatare till företag i Värnamo med omnejd. Matarmaskinen är tålig och klarar extrema miljöer vilket även ger dem en lång livslängd. Vibratorn i maskinen skapar ett jämnt flöde  av materialet samt en noggrann spridning. Då mataren vibrerar fram materialet på ett kontrollerat sätt blir den väldigt effektiv för ditt företag.

Användningsområden

Då vibrationsmataren är mångsidig går den att använda inom många olika områden. Mataren vibrerar fram små detaljer som skruvar eller brickor till rätt plats. Den ger bra spridning på material, ett jämnt flöde och klarar även extrema miljöer. Vibrationstekniken är ett användbart verktyg som kan separera produkter samt för att transportera dem både inom den lättare samt den tyngre industrin.

Söker du en vibrationsmatare?

Med rätt lösningar sparar ditt företag värdefull tid. Alith effektiviserar er produktion genom att tillverka specialmaskiner för ditt företags behov. Kontakta oss på Alith i Värnamo så tar vi fram förslag på en vibrationsmatare som passar just ditt företag. Vi skräddarsyr lösningar till våra kunder och svarar gärna på dina frågor.

Kontakt

Alith AB
Ingelundsvägen 3
331 02 Värnamo
Box 2351
Tel: 0370 - 19 547
0370 - 49 898
E-post: info@alith.se