0370 - 19 547 info@alith.se

Specialmaskiner i Värnamo

Alith i Värnamo tillverkar specialmaskiner utifrån våra kunders önskemål. Vi är din tillverkare och leverantör av specialmaskiner samt matare i form av cirkulärmatare, vibrationsmatare och linjärmatare. Med en lång erfarenhet av specialmaskiner levererar vi lösningar som effektiviserar ditt företags produktion vilket i längden sparar ditt företags värdefulla tid.

Vår tillverkning

Alith tillverkar olika former av matare, specialmaskiner och framtagningsenheter för robothantering. Våra kunder finns i livsmedels-, läkemedels- och industribranschen. Vi utformar specialmaskiner i olika material samt storlekar utifrån kundens önskemål. Är du i behov av en specialmaskin? Då har du hittat helt rätt – vi guidar dig till rätt specialmaskin som passar ditt företag i Värnamo.

Din leverantör av matarmaskiner

Alith i Värnamo levererar svensktillverkade specialmaskiner som skapar enkla lösningar för ditt företag. Våra specialanpassade maskiner används främst vid monteringen av föremål. Maskinerna byggs i alla möjliga storlekar och material utifrån kundens behov. Kombinera våra olika matare och specialmaskiner för att bli så effektiva som möjligt i ert företags produktion.

Söker du en specialmaskin?

Alith effektiviserar ert företags produktion genom att tillverka specialmaskiner för ert behov. Kontakta oss så tar vi fram ett förslag på en cirkulärmatare som passar just ditt företag. Vi skräddarsyr lösningar till våra kunder och svarar gärna på dina frågor!

 

 

Kontakt

Alith AB
Ingelundsvägen 3
331 02 Värnamo
Box 2351
Tel: 0370 - 19 547
0370 - 49 898
E-post: info@alith.se