0370 - 19 547 info@alith.se

Linjärmatare i Värnamo

Alith i Värnamo tillverkar linjärmatare utifrån kundens behov. Vi är din tillverkare och leverantör av matare i form av linjärmatare, vibrationsmatare, cirkulärmatare och specialmaskiner. Med en lång erfarenhet av matarmaskiner levererar vi lösningar som effektiviserar ditt företags produktion.

Vår tillverkning

Alith tillverkar olika former av matare, specialmaskiner och framtagningsenheter för robothantering. Våra kunder finns i livsmedels-, läkemedels- och industribranschen. Vi utformar linjärmatare i olika material samt storlekar utifrån kundens önskemål. Genom en lång erfarenhet genererar vi skräddarsydda lösningar till ditt företag. Är ditt företag i Värnamo i behov av en linjärmatare? Då har du hittat helt rätt.

Våra linjärmatare

En linjärmatare består av vibrerande skenor med en frekvensstyrd enhet, den har en hög precision samt en justerbar hastighet. Linjärmataren används ofta i kombination med en trappstegsmatare eller en vibrationsmatare och använda för att sortera detaljer och material till rätt position. Den skräddarsydda linnjärmataren klarar en belastning upp till ungefär 70 kg. Mataren levereras i flera olika storlekar och utformningar helt anpassat utifrån kundens önskemål.

Din leverantör av matarmaskiner

Med rätt lösningar sparar ditt företag värdefull tid. Alith effektiviserar ditt företags produktion genom att tillverka specialmaskiner för ert behov. Kontakta oss på Alith så tar vi fram förslag på en linjärmatare som passar just ditt företag i Värnamo. Vi skräddarsyr lösningar till våra kunder och svarar gärna på dina frågor!

Kontakt

Alith AB
Ingelundsvägen 3
331 02 Värnamo
Box 2351
Tel: 0370 - 19 547
0370 - 49 898
E-post: info@alith.se