0370 - 19 547 info@alith.se

Cirkulärmatare i Värnamo

Alith i Värnamo tillverkar cirkulärmatare utifrån kundens önskemål. Vi är din tillverkare och leverantör av matare i form av cirkulärmatare, vibrationsmatare, linjärmatare och specialmaskiner. Med en lång erfarenhet av matarmaskiner levererar vi cirkulärmatare som effektiviserar ditt företags produktion.

Vår tillverkning

Alith tillverkar olika former av matare, specialmaskiner och framtagningsenheter för robothantering. Våra kunder finns i livsmedels-, läkemedels- och industribranschen. Vi utformar cirkulärmatare i olika material samt storlekar utifrån kundens önskemål. Vår personal har en lång erfarenhet som genererar rätt lösningar till ditt företag. Är ditt företag i Värnamo i behov av en cirkulärmatare? Då har du hittat helt rätt – vi guidar dig till rätt matarmaskin.

Våra cirkulärmatare

Alith levererar svensktillverkade cirkulärmatare som är en enkel lösning för ditt företag. Vi konstruerar cirkulärmatare för orientering och framtagning av olika typer av detaljer samt material. Mataren skapar ett jämnt flöde och en noggrann spridning av materialet. Köp till en automatisk påfyllare till din cirkulärmatare för att förenkla processen och spara värdefull tid. Cirkulärmataren är en ett användbart verktyg för att separera samt transportera material.

Din leverantör av cirkulärmatare

Alith effektiviserar ditt företags produktion genom att tillverka specialmaskiner för ert behov. Kontakta oss så tar vi fram förslag på en cirkulärmatare som passar just ditt företag. Vi skräddarsyr lösningar till våra kunder och svarar gärna på dina frågor.

Kontakt

Alith AB
Ingelundsvägen 3
331 02 Värnamo
Box 2351
Tel: 0370 - 19 547
0370 - 49 898
E-post: info@alith.se